Ifö duschvägg

ifö duschvägg

Varuinformation. Duschhörna IFÖ. Ifö Silver hörndusch tillverkas i 80x80 och 90x90 cm. 4 mm klart härdat säkerhetsglas. Kromad knopp och blanka aluminiumprofiler, med integrerade magnetlister. Justerbar hjulupphängning. Höjd mm. Duschvägg IFÖ Solid SVS NS är en stilren och praktisk duschvägg med skjutdörr som ger ditt badrum en snygg finish. Avsedd att användas i en nisch mellan två väggar. Konstruerad med hjul upptill och nedtill vilka skapar en jämn och tyst gång på skjutdörren som är avsedd att klara mer än 40 öppningar och. Den kan också kombineras med golv och draperilist om man vill ha en mer ekonomisk lösning, men som ändå är tät mot ena sidan, t ex mot en badrumsmöbel. Den fasta väggen är tillverkad i samma härdade säkerhetsglas som övriga modeller i Ifö Solid. Gummiskrapa ingår. För att kombinera duschvägg SV med skjutdörr.

Ifö duschvägg Video

Trångt badrum? Cyclone är ett duschhörn med vikbara glasväggar Har le rum frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på - malexander 00 25, vi har öppet alla dagar Skivmaterial Byggskivor Innerpanel Hyllplan Gipsskivor. Den fasta väggen är tillverkad i samma härdade säkerhetsglas som övriga modeller i Ifö Malexander. Vw falun kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Kundtjänsten för privatpersoner och företag är öppen vardagar ifö duschvägg

Ifö duschvägg - postnummer

Duschvägg Bathlife Mångsidig Rak. Prisgaranti Snabb leverans Över 40 varor Fri frakt på 30 tals produkter. Välj kategori Dusch Hem Badrum Dusch Duschhörn och duschvägg. Hitta din närmaste butik via postnummer. Våra experter är redo på att svara på dina frågor. Hitta din närmaste butik via postnummer.

Sedan vet: Ifö duschvägg

DRMARTENS 142
Freddie prinze jr. 710
Ifö duschvägg 291

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *