Kisstratt

kisstratt

Kisstratten Shewee Extreme Bright Pink är en “portable urinating device” eller ”kisstratt” som gör att en kvinna kan urinera stående utan att behöva avlägsna eller dra ned några kläder. Kisstratten är här för att stanna! Är du trött på att försöka göra rent en allmän toalett och du kommer in och tänker shit va äckligt det är, eller försöka hålla balansen när du är ute och hukar dig? Nemas problemas! Nu är " Peepezy Female Urinal " här! Den går att återanvända, tvätta av den efter användning med tvål och vatten. GoGirl är manicken som gör att tjejer numera utan krångel kan stå och kissa. GoGirl löser problemen på vandringen, konserten, resan eller på en sån där sunkig offentlig toalett.

Kisstratt - visar sig

På trattens officiella hemsida står det: Silikonet är så tufft att det tål kokande vatten och är samtidigt väldigt smidigt. Du kommer att känna att det är naturligt att stå upp. Flera uppgiftslämnare målar upp samma bild: Har du koll på talsmusiken?

Kisstratt - Med ttika

Löwengrips dejtavslöjande — byta liv helt efter separationen - Perfekt vid konserter, på resor eller vid andra tillfällen då du inte riktigt vet statusen på de sanitära faciliteterna. Här är de 50 bästa serierna på Netflix — Betyg på de 50 bästa tv-serierna på Netflix — både gamla som nya. Tratten är lätt att använda, det är bara att placera den mellan benen och kissa. Pernilla Wahlgren, Linda Bengtzing och Isabella Löwengrip är några av de som verkar älska uppfinningen. Jag saknar någon i min säng "Nytt begrepp kvinnor" Uppfinningen kändiskvinnorna hyllar gör att kvinnor kan stå upp och kissa på samma sätt som män. kisstratt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *