Lightroom

lightroom

Kolla in alla de senaste funktionerna och förbättringarna av Adobe Lightroom Classic CC. Lär dig hur du köper, hämtar och installerar Adobe Photoshop Lightroom 6 som en produkt med fristående programlicens. Lightroom är också tillgängligt via planerna Creative Cloud Photography eller Fullständig. Med Adobe Lightroom CC kan du skapa fantastiska bilder, var som helst. Det är den första kompletta fototjänsten som tagits fram speciellt för proffsfotografer och fotoentusiaster.

Lightroom - mellan

Du kan uppgradera till ett betalt medlemskap. Om du vill avbryta synkroniseringen av en samling med enheten gör du något av följande i panelen Samlingar: Eller så kan du aktivera testversionen som en fristående produkt. Läs mer om tredjedelsregeln och andra inställningar i Lightroom CC för mobilkameran i appen. Förbättrade webbgallerier Visa upp dina bilder i ännu elegantare, mer engagerande och interaktiva webbgallerier.

Lightroom - think

Med Lightroom Classic CC för datorer skapar och synkroniserar du foton till molnet som smarta förhandsvisningar. Följ denna stegvisa självstudiekurs för att skapa en fotosamling i Lightroom Classic  som automatiskt synkroniseras på alla dina enheter. Om du väljer en Licensuppgradering måste du ange serienumret för den Lightroom-produkt som du köpt tidigare under processen då produkten installeras och aktiveras. Du kan uppgradera till ett betalt medlemskap. We need the brush tool guys. lightroom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *