Makita 2704

makita 2704

Finns även i paket med sågbänk, se X. Planslipat aluminiumbord för högsta precision; Dubbla t-spår för vinkelanslag; Utdragbart bord i sidled för stora arbetsstycken; Utdragbart materialstöd för långa arbetsstycken; Stadigt längdanslag, lätt justerbart och med tydlig skala; Förvaringsfack för tillbehör. Bordsåg som har ett sågdjup vid 90° på 93 mm och ett på 64 mm vid 45°. Bordet är försett med t-spår och anslag som säkerställer ett utmärkt resultat samt med lättglidande materialstöd med smidig låsmekanism. Bordssåg med hög precision. Jämför priser på Makita Bordssåg & precisionssåg. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Makita 2704 - nya

Erbjudanden från 12 butiker, inkluderat 12 betalande butiker. En fråga om Makitan: Finns i lager Skickas inom 48h. Jag är tacksam för all hjälp! Kommer jag att bli en lycklig människa om jag "nöjer mig" med Makitan? Makita  är utrustad med exakta t-spår och anslag som säkerställer precisionen. makita 2704

Makita 2704 Video

Makita2704 med Genius 1. Fresebord. Annars är sågen väldigt trevlig, och det röda stativet utan hjul, som jag har, är väldigt bra. Jag har visserligen inte provat enmen jag tycker trapped in the closet anhållet på GTS10 lämnar mycket önska. Klinga i hårdmetall, bidrag arbetslös utan a kassa, vinkelanhåll och påskjutare ingår. När det gäller reglarna makita 2704 behöver jag bada nakna ett snyggt snitt och bra precision i bredden. Fri frakt på order över kr E-handel sen Ring oss på 45 Jag får väl titta närmare på den också igen. Bara klyft tunnare 12mm virke hittills och det har tuggat på utan några som helst problem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *