Monowheel

monowheel

För dig som gillar extra allt – MonoWheel Elite. monowheel-elite. Vill du ha enhjulingen som är bättre än alla andra, och är beredd att betala lite extra för det? Då ska du kika närmare på MonoWheel Elite. Självfallet finns här lyx som uppkoppling till din smartphone – där du kan ställa in olika ljuseffekter. Gyrobalanserande elhjuling som anpassats för skandinaviska förhållanden! Elite-modellen har jämfört med sin föregångare en uppgraderad programvara med mer exakt styrning, sex gyron för bättre balanshållning, effektivare motor, Bluetooth, kvalitetsbatteri från Sony med hög effekt samt en lättare och mer hållbar. När Segways patent löpte ut öppnades marknaden för gyrobalanserade elektriska hjul. Ett av dessa är MonoWheel som vill fylla tomrummet mellan att gå och cykla. En förutsättning är dock att du över upp din balans ordentligt. Att det skulle finnas personer med dålig balans är väl tveksamt, snarare handlar. Har du inte själv en, så känner du säkert någon som har en, eller så har du blivit omkörd av en när du stressat halvjoggar optimalprint tåget. Du kanske också gillar. Håll dig uppdaterad med Motor-Magasinet Anmäl dig till branschens ledande nyhetsbrev och håll dig uppdaterad med aktuella händelser och nyheter om vad som händer på marknaden. Filmstaden kista efter att du har bekräftat kommer nyhetsbrevet limbo dans sändas till dig. Kaeser Kompressorer AB Mätslingan

Monowheel - Plus har

Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar. Detta är en kommersiell sektion. Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör. Carrera X, Rose Matte. Tidigare modeller som lanserats i ordning från Monowheel:

Monowheel - Sjstad skulle

Försäkringsvillkor Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda. Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör. Sätt endast in en länk på din kommentar om det är relevant för debatten. Yallotrade AB Kungsgatan Disney Frozen, Cykel, 14 tum. Galwin Bildelar släpper tryckt universal-avgaskatalog Nov.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *