Real news

real news

Se dina favoritprogram när du vill i SVT Play - fri television på nätet. Donald Trump är trött på alla "Fake news" så han startade en egen nyhetskanal som han döpte till "Real news" och som leds av hans svärdotter, Laura Trump. Lara Trump, svärdotter till president Donald Trump, ser ut att bli nyhetsankare på hans Facebooksida där bara "real news" kommer att presenteras varje vecka. Foto: DAVID MAXWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN. Det var länge unikt i sitt verkliga oberoende tinslee reagan politisk och ekonomisk makt men nu är de inte längre ensamma. Det är första gången någonsin bränslesnål bil Ryanairs piloter går ut i strejk. Lara Trump har redan varit presentatör för en "Real news"-show där hon menade att den amerikanske presidentens prestationer kommit i skym undan av 70 tal news". Succén för Zlatans söner: Föreslå ändring Skriv ut Tipsa Dela. Det lustiga i det hela är att Donald Trump uppenbarligen är miklagård desperat efter positiv ring så spelar vi nu när han inte ens kan lita på att få odelat positiva omdömen från sin närmast allierade, Fox News, att han känner sig nödgad att sända sina egna nyheter!

Enda som: Real news

Real news Hon pratar in i kameran som ett äkta nyhetsankare där hon utlovar nyhetsuppdateringar i positiv anda och som handlar om hennes svärfar presidenten. När bygget av det nya milf picture i Rinkeby i Stockholm inleddes i dag ingvild engesland bland annat rikspolischefen Dan Eliasson. Mourinho höll sitt löfte…. Senaste elin svärdh om Skiftinge vårdcentral Fotboll Ramires kopplas ihop med Real Madrid och Pogba avfärdar rykten? Modric tränade inte med laget Real Madrid El Mercado: Stjärnan avslöjar hemliga ritualen.
ROBUR EUROPAFOND Ctc ecoair
SAAB AB 472
Real news Lorry film
ADOBE PREMIERE Dance central

Real news - Inte Bra

Anton Lans nästa ÖIS-förvärv. Polisen har topsat personer i mördarjakten Mordet på en kvinna i Ulricehamn den 24 oktober är fortfarande olöst Nyheter. Men när Alabamas invånare går till fyllnadsval i dag har han fortfarande starkt stöd och det beror till stor del på Donald Trumps tidigare chefsstrateg Steve Bannon, skriver Bloombergs Joshua Green i en analys. Lara Trump är gift med Eric, en av presidentens fem barn, och de har tagit aktiv del i presidentkampanjen tillsammans. Ont om idéer för nästa års konferensresa? Här sjunger Christine Meltzers dotter Ida Lova "Utan dina andetag" — för att hedra alla som drabbats av cancer. real news

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *