Gigi sahlstrand

gigi sahlstrand

En tubkikare, en artlista och en gluttsnäppa var orsaken till att Gigi Sahlstrand fastnade för fågelskådning. Något som senare även blev hennes levebröd då hon idag jobbar som professionell fågelskådare. För 20 år sedan sadlade Gigi om från åtta år som ridlärare och ridskolechef nere i Skåne till att jobba. Gigi Sahlstrand tröttnade på bilköer. Nu är hon Sveriges enda professionell kvinnliga fågelskådare och aktuell som domare i SVT:s ”Det stora fågeläventyret”. Gigi Sahlstrand, Stockholm. Tel [email protected] Gigi är Sveriges enda kvinnliga professionella fågelskådarguide och en erfaren reseledare både i Sverige och utomlands. Hon är föreningsaktiv, bl.a. som vice ordförande i Stockholms Ornitologiska Förening, styrelseledamot i Mälaröarnas Ornitologiska. gigi sahlstrand

Gigi sahlstrand Video

Skäggdopping dans Under hela oil index videobloggade jag — kika på dem här Thailands special Några filmsnuttar: Tv-personligheten Bathina Philipson tävlar tillsammans med Pav Johnsson44 år. Fåglar lockar också till racer x andra fåglar. Swarovskis tubsystem växer Snabbtest av Olympus- objektiv. Hon påpekar också att det varken behöver vara särskilt fysiskt eller kräva någon särskild planering. Jag kommer filma, oftast med mobilen, från olika aktiviteter jag gör som professionell fågelskådare.

Gigi sahlstrand - nya

I dag leder hon guidade turer — ofta utomlands, håller i kurser och studiecirklar samt föreläser. Det är verkligen ett minne som lever kvar. Martin Emtenäs är programledare, jag domare och så deltar 7 kändisar ihop parade med 7 fågelskådare. Där ser ni även härliga Väntholmsviken. Och det är just fågelguidningar som Gigi främst försörjer sig på, både inom och utanför Sverige. Det märkte jag själv när jag var i it-branschen. De känner sig trygga när de är många samtidigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *