Lucy film

lucy film

Lucy studerar i Taiwan och blir inlurad i knarkkurirsvängen på grund av en skummis till pojkvän. Maffiabossen Mr. Jang (Choi Min-sik) och hans hejdukar opererar in en påse med drogen CPH4 i hennes mage. Hon ska frakta den till Europa men det går hål i påsen och drogen sprider sig i hennes kropp. Samtidigt tvingas den halvkriminella tjejen Lucy (Scarlett Johansson) konfrontera en hoper sällsynt brutala gangstrar. En bit in i filmen får Lucy av misstag i sig en överdos av en ny, otestad syntetisk drog, varefter hon utvecklar övernaturlig intelligens och superkrafter. Filmen påminner en smula om Johnny. A film production company passionate about creative film making. Based in Gothenburg, Sweden. lucy film

Lucy film - lrdag kliver

Scarlett Johanson gestaltar den alltmer mekaniska titelrollsinnehavaren Lucy och övertygar verkligen i förvandlingen från partytjej till det oförklarliga väsendet eller kanske mer vapnet som hon blir till. Scarletts hårda natt - 16 jun. Sen kan man tycka vad man vill om den sortens karaktärsuppbyggnad eller snarare avsaknad av det, men man kan inte säga annat än att det är jävligt konsekvent. DN Digitalt gratis första månaden. Dock lever inte "Lucy" upp till Luc Besson´s tidigare filmer som "Leon" och "The Fifth Element" men med "Lucy" visar Besson att han kan fortfarande göra film som är mycket bra och sevärd. Överväldigande, Blade Runner - 5 okt. The National gör det inte lätt för sig - 5 nov.

Lucy film - people who

Dokumentären landar i ett ältande av kändisskap - 5 okt. Du behöver uppgradera ditt konto Du har ett gratiskonto. Vi uppskattar det, tack. Under the Skin Originaltitel: När man för bra länge sedan helt förlorat hoppet om Luc Besson förra årets "Farväl till maffian" var en pinsam dikeskörning , tar den pretentiöse fransmannen sig samman och slår tillbaka med spännande och bitvis helt skruvade "Lucy". Hon knycker med huvudet som en papegoja och är bara helt blank i ögon och ansikte. Jag har som fast princip att aldrig kolla upp filmer innan jag ser dem och definitivt inte kolla trailers.

Lucy film Video

Lucy (2014) - Brain usage 70-80% - Cool/Epic Scenes [1080p]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *