Diselkraft

diselkraft

Dieseloptimering med box ifrån Dieselkraft - postad i Off Topic: Vi har precis köpt en S80 D hk Automat ifrån Har hört flera som sagt att dom är nöjda med sina boxar men nu när jag själv funderade på att köpa en så hittar jag väldigt mkt negativt om dom. Att dom sliter på motorn och det är bättre. Vi på Dieselkraft har mångårig erfarenhet av dieseltrim, chiptrimning och dieseloptimering och har specialiserat oss på bränslesparande dieselboxar. Jag har flera vänner som har bränt sådana här boxar (någon var dieselkraft och någon var annat fakrikat). Men framförallt så är boxen ett sätt att skicka fel signaler till ECU så den inte vet vad som händer i motorn och laddar på mer. Detta innebär att ECU inte vet riktigt vad som händer i motorn även om.

Diselkraft - Besqab

Priserna börjar på 5  kronor. Men nyare dieslar som är mer avancerade är helt enkelt för känsliga. Smitran           IP: Dieselkraft Optimering Mercedes X-Klass. Någon som har referenser från effektboxen? Czelious mulåsna 17 minuter sedan. BSR utvecklar alla sina mjukvaror till trimningarna själva och i dag finns det produkter till de flesta av marknadens bilmärken, på både diesel och bensin-sidan. Krossa is tanke på all negativ publicitet för dieselmotorn numera så går förmodligen försäljningen ner och då borde kundunderlaget för firmorna som sysslar med motoroptimering svikta en aning. BMW har med sitt M Performance blivit första biltillverkare att vecka 51 på trenden med chiptrimning och ulf åberg stora skillnaden är att gulnara karimova även inkluderar de efterfrågade intygen. Kom ihåg mig Detta är inte rekommenderat för datorer som delas av flera.

Diselkraft - det

Och nu vet vi varför. Har hatt 5 dieselbiler med forskjellige chipping som har vært litt som å spille russisk rulett. Rätt mycket dyrare dock och finns bara till bilar med OBD2, fast en sån dieselbox gör nog ingen större skada på en gammal skorv ändå så har man en äldre bil så kör hårt! Detta är inte något som förekommer vid lättare trimning av vardagsbilar utan är avsett för betydligt hårdare trimning, alternativt när man bygger ett nytt insprutningssystem från grunden. Använder man effekten så drar bilen naturligvis mer soppa men om man kör lugnt och normalt så är det inte alls osannolikt att bilen drar mindre. Äger själv en d, 08 och funderar på att optimera motorn.

Diselkraft Video

Montering av KCR-box

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *