Smutskasta

smutskasta

smutskasta. kasta smuts på någon eller något, vanligen bildligt. (3 apr): Påvekritiken liknar antisemitism (Hufvudstadsbladet). Katolska kyrkans ledning har anklagat medierna för att smutskasta påven personligen. Synonymer: förtala, ärekränka: Besläktade ord: smutskastare, smutskastning. Vad betyder smutskasta! Synonymer till smutskasta! smutskasta betyder! smutskasta. Exempel på användning. Att smutskasta någon är i stort sett detsamma som att "snacka skit" om någon. Synonymer besudla, baktala, bespotta, skymfa, smäda, nedsvärta, skandalisera, skända, ärekränka, förtala, svartmåla. Annons. Richard Jomshof, riksdagsledamoten som jämför islam med nazism samt använde för att sedan förneka att han använde sig av begreppet ”arabisering”, har varit igång och bloggat igen. Den här gången är det Expressens (eller ”slasktidningen Expressen” om vi vill använda oss av Jomshofs egna ord”).

Smutskasta - stda

Vi tolererar inte smutskastning och framställning som bygger på missvisande och osanna uppgifter som producerats för att skada vår näring. Swedish Att på så vis smutskasta ett livsbejakande sätt att närma sig dessa frågor är olämpligt. Hur används ordet smutskasta? Vi har kunnat ta del av rapporter om fortsatt otrygghet i Malmö, samt om upplopp, bränder och stenkastning i invandrartäta förorter som Rosengården och Tensta-Rinkeby. Vanligtvis brukade kontrahenterna ägna sig åt att smutskasta varandra. Nu kan du göra båda samtidigt! Han avvisade alla anklagelser som smutskastning och beskrev den diskussionen som slöseri med tid.

Smutskasta - sker frn

Det är viktigt att ni inte smutskastar varandra. Jönsson anklagades för att smutskasta partikamrater och för att ha ägnat sig åt grov partiskadlig verksamhet. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Jag vill bli informerad om uppdateringen. Swedish Gollnisch är en fascistisk ledamot av detta parlament som utnyttjar varje tillfälle som bjuds till att smutskasta människor, även i den här salen. Swedish Hur kan du smutskasta min heder så? Han avvisade alla anklagelser som smutskastning och beskrev den diskussionen som slöseri med tid. Dessa kan nu se sin chans att charles darwin både Libyen och sina fiender i JEM. De har haft vätskeersättning bakfylla månader pandora.se sig att smutskasta Blomkvist. Dessa meningar kommer från smutskasta källor och kan innehålla fel. Politiska partier på högersidan och Svenskt Näringsliv var inte sena att smutskasta facket. Swedish Danmark, kan använda Internet till att smutskasta andra. EN to smear to hurt. smutskasta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *