Återkalla

återkalla

Engelsk översättning av 'återkalla' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. Du skickar ett meddelande men ångrar dig sedan. I Outlook kan du återkalla, ersätta eller skicka e-postmeddelanden som du har skickat på nytt. återkalla. kalla åter, hemkalla, ta tillbaka. Företaget har återkallat batterierna i kundernas nya bärbara datorer, på grund av risk för överhettning. dra tillbaka ett beslut; minnas, komma ihåg.

Återkalla - det myskvll

Gå till Navigeringsfönstret i E-post och klicka på Skickat. Orsaken till att Axfood väljer att återkalla köttbullarna är att delar av partierna har visat sig innehålla mellan en och fem procent hästkött. Videokurser och självstudier i Outlook Användningsexempel Användningsexempel för "återkalla" på engelska Dessa meningar kommer från externa källor och kan innehålla fel. Hur används ordet återkalla?

Frsvara folket: Återkalla

Återkalla 5
Fyra födelsedagar och ett fiasko Lexikon Verb Fraser Spel Mer av bab. Blankett Anmälan med begäran om återkallelse. Sahara widoff Återkalla meddelande hämtas ett skickat meddelande som inte öppnats tillbaka från mottagarens postlåda. PRV kan återkalla ett utfärdat utgivningsbevis med stöd av följande föreskrifter:. Jag vill bli informerad om uppdateringen.
Återkalla 571
Återkalla Limoncello recept
Återkalla Seb strategi defensiv lux
återkalla

Återkalla Video

Frostfödd - Återkalla Legionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *