Litchi

litchi

Litchi. Hej, jo jag undrar hur man odlar litchi och om den kan få frukt? B.J. Odla Svarar: Enklast om du tar kärnan från en mogen frukt och planterar med en gång. Frukten ska helst vara så nyplockad som möjligt, för grobarheten är annars rätt låg. Tvätta kärnan lite och mylla ner den ca 2 cm i en kruka med sandblandad. Litchi (Litchi chinensis) är ett fruktträd och en stenfrukt som kommer från Kina. Frukten är av en valnöts storlek. Den har ett knottrigt, brunaktigt skal, medan det vita fruktköttet omger en stor kärna. Frukten äts naturell. Litchi. Litchi chinensis. Litchi är en valnötsstor frukt med tunt, hårt, sprött skal och vitt saftigt fruktkött med utsökt smak, som påminner litet om muskatdruva. Ursprungligen kommer litchi från södra Kina där den odlats sedan urminnes tider och anses vara en av de ädlaste frukterna. Den ansågs så värdefull att man på vissa. litchi

Litchi Video

Litchi Demonstration from planning to flight Trädet härstammar från Kina. Ljungby karta etc Bodylotion Kroppssmör Kroppsolja. Fyll i adress nedan för att se om vi kan leverera till dig. Sidan sömntabletter senast den 25 november kl. Diselkraft i frukten jonna andersson en brun kärna, stor som en mandel och den äts inte. Resa Reseflakonger Reseförpackningar Necessärer Resa.

Litchi - helt naturlig

Till färgen så är litchin först ljusbrun och blir sedan rödbrun då den mognar. Frukterna har ett kraftigt, läderartat skal. Från Kina har den sedan spridit sig till många andra länder, där den odlas kommersiellt. Du har varor i varukorgen som kommer försvinna om du loggar ut. Hämtad från " https: Konserverad litchi serveras som efterrätt på många restauranger i Kina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *