Abc bok

abc bok

Med lite fantasi så kan man göra sitt barns uppväxt lite roligare det är bara din egen kreativitet som sätter gränserna för vilken typ av bok DU vill göra! Många gör egna ABC-böcker hos Solentro, Tilda Holmgren från Upplands Väsby berättar: "Jag hade sett liknande böcker på stan men ville ha något mer personligt, något. En ABC-bok är en lärobok i läsning för mindre barn, den används ibland också i skolans lågstadium. En ABC-bok har oftast en sida eller ett uppslag med en text för varje bokstav i alfabetet. Texten brukar kompletteras med illustrationer. Text och bild i samverkan bidrar till att barnet lär sig alfabetet på ett lekfullt sätt. Köp böcker inom ABC-böcker: LasseMajas detektivbyrå lär dig skriva; ABC-resan; LasseMajas detektivbyrå lär dig bokstäver karate2014.info

Abc bok - Hyllan

Marianne Falk, Stockholm, illustration: När det enda som man längtar till är att få …. Färgglada och vackra illustrationer av Catarina …. Rolig och färgglad första bok om bondgården med många fotografier. Stora ABC-boken kr. Både abc-bok och uppslagsverk för de yngsta dinofantasterna!

Abc bok - tips

Kan det bli bättre? Jag lär mig läsa Ingela P Arrhenius 40 kr. Dopbok - ge bort en vacker dopbok med personliga hälsningar och bilder som berör. Idén kom ursprungligen från TV-producenten Gunnar Wersén. Lär dig ABC och alfabetet med barnens favoritdetektiver Lasse och Maja i denna aktivitetsbok, som förutom massvis ….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *