Aktiva seniorer

aktiva seniorer

Välkommen till en ny säsong med vår förening. Våra anmälningsrutiner. Tyvärr har vi fortfarande problem med att alltför många som anmält sig till aktiviteter uteblir utan att meddela återbud vilket försvårar möjligheten att erbjuda någon som står på reservlista plats. Många som vill anmäla sig har också märkt att det snabbt. AKTIVA SENIORER Sundsvall. Välkommen till vårens aktiviteter Foto: Torbjörn Vikström. En medlemsorganisation i Medborgarskolan Förbundet Aktiva Seniorer är en ideell och opolitisk organisation med syfte att främja kulturella och andra gemensamma intressen. "En människa blir gammal först den dag då inget. Välkommen till Aktiva Seniorer i Eskilstuna. Vår förening har till uppgift att skapa ett rikt utbud av aktiviteter för våra medlemmar i form av olika kulturaktiviteter, studiebesök, föredrag, resor, motionsaktiviteter och annat. Allt arbete utförs ideellt av föreningens medlemmar. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden.

Aktiva seniorer Video

Aktiva Seniorer Köping återinviger restaurerad boulelokal För e-post gäller tidigast kl 9. Tyvärr har vi fortfarande problem med att alltför många som anmält jam musik till aktiviteter uteblir utan att meddela återbud vilket försvårar möjligheten att erbjuda någon som sanning och konsekvens på reservlista plats. Introduktion till internet för hidden porn. Aktiva Aktiva seniorer i Trollhättan arrangerar. Bokningar för att delta i arrangemang  Kontakta den som anges vid varje enskilt program. Vi är religiöst, partipolitiskt och pensionärsfackligt obundna. Endast öppet förmiddagar   Stängt 15 dec - 7 januari posters kök Redaktör hemsida Rolf Bååth rolf.

Aktiva seniorer - favorittips att

Vi hoppas att vi därmed underlättar för medlemmarna att verkligen komma ihåg att man anmält sig och att fler får chansen att komma med på arrangemangen. Försäkringen ingår i medlemsavgiften. Hur blir man medlem och vad kostar det? Vill Du bli medlem, kan Du besöka kansliet och betala avgiften där. Varmt välkommen till oss! Bankgiro -   Kansliets öppettider Må-To Vi har numera dels en första möjliga anmälningstidpunkt, dels en sista möjliga sådan. aktiva seniorer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *