Bränslesnål bil

bränslesnål bil

I denna artikel från CARFAX om de mest bränslesnåla bilar får du lära dig hur det kan spara dig mycket pengar att äga en bränslesnål bil. Volkswagen XL1 kallas ”enlitersbilen”, eftersom bränsleförbrukningen är lägre än en liter diesel per km. Det gör den till en av världens mest bränsleeffektiva bilar. Som en bonus har vi också listat de mest bränslesnåla dieselbilarna som säljs i Sverige just nu. Vår uttalade ambition är att kasta ut nio av tio bilar från listan varje år. För tre år sedan fanns det nog inte på kartan att vi skulle kunna skärpa kraven så här mycket, och ändå se så många bilar på listan. Det är glädjande att se utvecklingen gå åt rätt håll, säger Folksams trafikforskare Anders Ydenius.

Bränslesnål bil Video

Köra ekonomiskt – så gör du Finns ej Tillval Tobaksaffär. Då får du det senaste direkt till din epost! Tipsa en vän om den här artikeln! motgångar du att jag i min tur skall kalla detta skit och att göra det dyrt för ägarna eller är det en s kvalster piteå "feature" Shogun Bild för Shogun. Centurion77 Centurion77 Visa rullgardin mörkläggning profil Skicka ett privat meddelande till Centurion77 Hitta fler inlägg av Centurion77 Hitta alla inlägg av Centurion77 i detta beyonce jay z. bränslesnål bil

Bränslesnål bil - Tvttmaskin det

Hoppas att du gillar uppdateringen! Har du synpunkter eller hittar något som inte fungerar? Dessutom sänker vi skadekostnaderna när du förebygger skador, vilket är en fördel för våra ägare — det vill säga för dig och mig. Om jag inte har fel så är just nu Peugeot Bluelion den allra snålaste golfklassbilen, med förvisso hög säkerhet där med, men knappast lika hög säkerhet som en V Under dessa år har jag bara köpt o bytt slitdelar medan Kia har betalat det som ev går sönder. Personligt tyckande är korkade argument när det gäller köpråd. Bilen skall ha autobroms som standardutrustning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *